Touringcar huren
Lelystad

Willen jullie een touringcar huren in Lelystad?

Touringcar huren in Lelystad

Lelystad is één van de jongste steden in Nederland en tevens de hoofdstad van de provincie Flevoland. Lelystad werd genoemd naar Cornelis Lely, bekend van de Zuiderzeewerken. Wil je deze werken van dichtbij herbeleven dan mag je zeker niet vergeten een rondvaart te maken met de voormalige veerboot MS Waddenzee. Voorheen voer dit schip als veerboot tussen Holwerd en Ameland. Nu wordt het gebruikt als rondvaartboot. “t is echter zeker geen gewone rondvaartboot. In de bagageruimte van het schip is een interactieve tentoonstelling waar je kunt zien hoe Flevoland is ontstaan. Opstappen doe je aan de Bataviakwartier en vervolgens vaar je richting Marker wadden of het voormalig werkeiland.

Batavialand, waar oude tijden herleven

Bij het Bataviakwartier is nog veel meer te beleven. Breng een bezoek aan Batavialand en ga aan boord van de Batavia. dit schip werd hier gebouwd van 1985 tot 1995 gebouwd als een reconstructie van de beroemde Batavia uit de 17e eeuw. Beleef fantastische avonturen aan boord en ervaar het leven aan boord en verwonder je over het vakmanschap dat komt kijken bij het bouwen van dit soort houten schepen. Ook op de werf is er van alles te zien en te beleven, Hier vind je onder andere de smederij, de handelskade, de zeilmakerij en zelfs een bierbrouwerij. Er kunnen workshops worden gevolgd of een spannend spel worden gespeeld. Batavialand heeft voor ieder wat wils.

Ter land, ter zee en in de lucht

In Lelystad vind je ook het Aviodrome. In plaats van schepen vind je hier van alles wat je maar wilt weten of de lucht- en ruimtevaart. Het Aviodrome biedt urenlang plezier voor jong en oud. Bekijk de meer dan 100 vliegtuigen of stap aan boord van een Jumbo Jet. Behaal je vliegbrevet op de simulator, ervaar luchtvaart in 4D en ontdek een wereld vol avontuur.  Naast luchtvaart biedt het Aviodrome ook ruimtevaart. Space Academy is een ware belevenis die je nog lang zal bijblijven. Het Aviodrome is te vinden op de plek waar voorheen vliegveld Lelystad was gevestigd.

Jumpsquare trampoline park

Nog niet genoeg avontuur gehad. ? Dan is Jumpsquare trampoline park misschien iets voor jullie groep. Niet alleen trampoline springen maar allerlei sporten beleven die gelinkt zijn met de trampoline. Het trampolinepark kent verschillende zones waar overal volop gejumpt kan worden. Uitrusten en iets eten of drinken kan daarna in het jumpsquare café. Wil je zelf niet springen dan kun je terecht op één van de terrassen die uitzicht bieden over het hele jumppark.

Hebben jullie na het lezen van al deze leuke uit tips wel zin gekregen in een dagje Lelystad maar zit je moeilijk qua vervoer. Dat hoeft niet. Hier huur je namelijk heel snel en eenvoudig een goedkope touringcar met chauffeur. Helemaal aangepast op jullie groepsgrootte. Via het gratis aanvraagformulier vul je jullie wensen in en vervolgens ontvang je vrijblijvende offertes van busbedrijven. Hieruit kies je vervolgens zelf de scherpste aanbieding. Super gemakkelijk. Niemand hoeft zelf te rijden, geen parkeerplek zoeken en gezellig samen reizen.  Met een touringcar met chauffeur ervaren jullie de perfecte dag in Lelystad.