Touringcar huren
Noordoostpolder

Willen jullie een touringcar huren in de Noordoostpolder?

Touringcar huren in noordoostpolder

Door corona zijn we op dit moment wat beperkt in onze reizen maar gelukkig is er in ons eigen Nederland ook genoeg te beleven voor een gezellige dag uit met familie, vrienden of collega’s. Wat dachten jullie ervan om de Noordoostpolder te ontdekken per touringcar?  Veilig en comfortabel reizen met zijn allen. Of jullie nu met een kleine groep zijn van bijvoorbeeld 10 personen of met een grote groep van 100 personen of meer dat maakt helemaal niets uit. De dagtocht kun je helemaal zelf samenstellen. Het enige wat we van je vragen is om het gratis aanvraagformulier in te vullen. Het reisdoel, het aantal personen en de datum vul je éénmalig in en daarna ontvang je in je mailbox vrijblijvend de scherpste aanbiedingen van touringcarbedrijven voor het uitje. Kies degene die het beste past bij jullie groep en je bent klaar om te gaan genieten van een prachtige dag.

Noordoostpolder

De Noordoostpolder ligt in de provincie Flevoland en was de eerste polder die in 1942 is drooggevallen na het afsluiten van het IJsselmeer. Hoofdstad van de Noordoostpolder is Emmeloord. Verder vinden we er plaatsen als Marknesse en Ens. Er zijn heel wat leuke en interessante attracties te vinden voor zowel jong als oud. Zo kun je bijvoorbeeld een bezoek brengen aan MeerZoo in Marknesse. Een gezellig dierenpark met zowel bekende dieren als exotische soorten. Zo vind je er ara’s, vogelspinnen en slangen, maar kun je ook kennismaken met de wasberen of de neusberen. Wanneer jullie meer van exotische planten houden kun je naar de orchideeën hoeve in Luttelgeest. In deze overdekte tropische tuinen vind je prachtige planten, een vlindertuin en een kwekerij waar je alles over de prachtige orchideeën te weten kan komen. Een rondvaart maken kan ook. Stap aan boord in Giethoorn en geniet van nostalgische boerderijen en de prachtige natuur.

Dagje Urk

Urk hebben we allemaal een beetje beter leren kennen tijdens de real-life serie over dit inmiddels beroemde vissersdorp. Willen jullie zelf kennis maken met Teun Föhn of de plekken uit de tv serie met eigen ogen bekijken. Maak een prachtige wandeling door de pittoreske straatjes van Urk of doe zelf mee aan het veilingspel in de visafslag van Urk. Een heerlijk visje mag natuurlijk ook niet ontbreken op deze dag. Evenals een vaartocht over het IJsselmeer met de urker boot de Zuiderzee. Op de boot zijn verrekijkers aanwezig en zo zie je goed de contouren van de provincies Flevoland, Noord-Holland en Friesland. Urk zelf heeft ook voldoende bezienswaardigheden. Neem een kijkje in de Bethelkerk of bezoek de 18 meter hoge vuurtoren. Voor de liefhebbers van Baantjer heeft Urk ook een verrassing in petto. Hier vind je namelijk in wijk 2 het geboortehuis van deze bekende schrijver. Het vissersmonument is een plaats die de omgekomen vissers uit Urk herdenkt middels een standbeeld en 33 marmeren platen met daarom hun namen. Aan de Dormakade vind je het beeld van de orca. Gezellig winkelen? Struin dan even lekker rond in Winkelcentrum Oud Urk.